Gubbsoppa!

I dag skriver jag om när Jan och Leif gör upp om ministerposterna.

Uppdatering: Svenska Dagbladets politiske chefredaktör PJ Anders Linder gillar inte gubbsoppa. Han tycker min ledare är platt och vulgär. Tack för komplimangen.

Kommentarer
Postat av: Tobias

Jag tyckte din analys var riktigt konstig. Om folkpartiets väljare inte känner förtroende för Leijonborg längre, varför var det partimedlemmarna som inte ville ha honom kvar. Väljarna var det väl som röstade på honom, och förlora stödet som partiledare är inte detsamma som att förlora stöd som politiker. Han fick ministerposten efter valet, och ska behålla platsen tills mandatperioden är över. Var det inte Reinfeldt som tillsatte honom från början? Din analys var inte bara platt, den speglade mycket okunnigt vilka åsikter du har. Den var Platt och vulgär. Ingen ljummen bitter soppa för mig, tack.

Postat av: Johan

Ovanligt fånig ledare, även för att komma från rosafluffiga Aftonbladet. För en socialdemokrat kan detta möjligen komma som en överaskning, men partiet är faktiskt en sak och staten en annan. Vilket stöd hade Bosse Ringholm, Ylva Johansson, Per Nuder, Thomas Bodström, Barbro Holmberg, Carin Jämtin, Laila Freivalds eller Jan O Karlsson när de plockades in? Att tillsätta en regering handlar inte om att plocka in flitiga kaffekokare från en eller annan arbetarkommun. Det handlar om kompetens. Dessutom tar det minst ett år att bli varm i kläderna. Efter decennier av socialdemokratisk vanskötsel av utbildningspolitiken är det nu rätt bråttom med att vända skutan.
För övrigt tycker jag att du ska ta och stava dig igenom Ingvar Carlssons eller Thage G Petersons memoarer och läsa vad de skriver om regeringstillstättningar. Där kan vi tala om gubbsoppa.

2007-08-31 @ 10:13:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback