Gonatt, va

Jag är helt sjuk egentligen. Jag vet nu att jag ska bevaka Almedalsveckan. Och det enda jag kan tänka på är vilka skor som passar på Visbys kullerstenar. Det måste vara kilklack om det ska vara gångbart och fortfarande snyggt.

Kommentarer
Postat av: Johanna Graf

Nä, det behöver inte vara korrekt. Det finns skor som är så smart konstruerade att de funkar nästan på vilket underlag som helst, trots att de har höga klackar. Fråga flygvärdinnorna vet ja! Nu när de fått litet tid över... Skämt åsido, det hela beror enligt en kompis som ör luftservitris, på hur klacken sitter under skon. Bra placering - bra balans i skon = gåsäker på de flesta underlag. Köpte ett par sådanan på Jerns för ett tag sedan. Open toe, 8 cm klack, svart - skitsnygga och bekväma.
Ja, Almedalen var det ja... kul att du ska dit. Önskar jag kunde bli ackrediterad bloggare och hålla dig sällskap på kullerstenarna om natten!

Postat av: Åsa

JOHANNA KOM TILL ALMEDALEN! Fatta kul vi skulle ha när vi snavade runt på kullerstenarna. Vi är ju av samma skrot och korn, det blir allt tydligare.

2007-05-30 @ 09:12:32
Postat av: Johanna Essemyr

På nästan alla visbygator kan man också gå på kanten (som har platta stenar) eller i "rännan" (där typ vatten ska rinna, kallas det rännsten kanske?). Och då funkar också höga klackar.
/johanna (som har trippat, vinglat och hasat på alla Visbys gator)

2007-05-30 @ 11:24:11
Postat av: Åsa

Jag vet, mitt mål det här året är alltså att varken gå i rännan eller ha ont i fötterna eller bryta klackarna. Därav det stora bryderiet.

2007-05-30 @ 13:35:50
Postat av: Bitter

Eller sluta strutta i stockholmsklackar och skaffa bekväma skor som går att gå i... ;-P

2007-06-01 @ 17:43:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback